juli 10, 2017

Kalendar

okt
14
za
Beach Lifeguard opleiding
okt 14 – okt 19 hele dag
Beach Lifeguard opleiding

De opleiding tot Beach Lifeguard is er op gericht om je de kennis en vaardigheden aan te leren die noodzakelijk zijn om toezicht te kunnen houden op het strand en in geval van calamiteiten adequaat te kunnen handelen.  Fysieke fitheid is essentieel wanneer je deze opleiding volgt. Een belangrijk onderdeel van het examen is dan ook een zwemtest waarbij je 400 meter moet zwemmen binnen 8 minuten.

De gehele opleiding Beach Lifeguard is praktisch van opzet; de theorie wordt zoveel mogelijk direct omgezet in praktische opdrachten. Zo leer je de nieuwe kennis gelijk te gebruiken. Onderwerpen die behandeld worden tijdens de opleiding zijn:  risk assesment, stromingen en getijden, gebruik van hulpmiddelen, weerkunde, rescue procedures, samenwerking met andere hulpdiensten, preventief handelen, signalen, etc.

Om aan de cursus deel te mogen nemen moet je 17 jaar of ouder zijn en in het bezit van een zwemdiploma. De cursus duurt 5 dagen, gevolgd door een examendag. De prijs van de opleiding, inclusief manual, registratie, examen en certificaat is € 525,00 (p.p.)

Meld je hier aan voor deze cursus
okt
17
di
Beach Lifeguard update @ Scheveningen
okt 17 – okt 19 hele dag

Beach lifeguard update, 2 dagen training en 1 dag examen. Prijs is 245,00

nov
17
vr
TA CORE opleiding
nov 17 – nov 19 hele dag

Meer informatie betreffende de TA opleiding vindt je HIER